Assassin's Creed Valhalla Season Pass için Yeni Bilgiler Geldi!

Assassin's Creed Valhalla

Efsane oyun serisi Assassin's Creed'in son oyunu olacak Valhalla ile oyun içerisinde Vikingleri  göreceğiz. Assassin's Creed Valhalla' Season Pass'ı için yeni bilgiler ortaya çıktı.

Assassin's Creed'in son oyunu olacak olan Valhalla ile birlikte oyun içerisinde Viking'leri görebileceğiz. Oyunun satışta olan bir çok versiyonu var ve bunlardan iki adetine Assassin's Creed Valhalla Season Pass olacak. Season Pass içeriği ise hikayeye dahil olması beklenen "The Legend of Beowulf" isimli görevler olacak. Bunlarla ilgili söylenen detaylar hakkında hikayesinin öncesinde olacak olan detayları öğrenmemizi sağlayacak.

asassins creed valhalla

İçerisinde İskandinav savaşı geçen içeriği olan oyun Gold ve Ultimate adlı versiyonları bulunacak. Her iki sürümü Epic Games ve Uplay üzerinden alabileceğiz. Ayrıca oyunun son serisi Steam üzerinde bulunmayacak. Buna sebep olarak Ubisoft Valve'nin sahibi olduğu Steam'in oyunlardan çok fazla pay aldığını söyledi. Kısaca oyunu Steam'de bulamayacağız. 

Assassin's Creed Valhalla Satış Fiyatları

Oyunun çıkacak Standart sürümü Standart Edition fiyatı 269 TL, Gold Edition 449 TL ve oyunun en üst sürümü Ultimate Edition ise 495TL'te satılacak. Şuanda ön siparişi Uplay ve Epic Games'ten verebilirsiniz. Oyun Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, PC, Stadia ve Xbox Series X üzerinde çıkış yapacak. Ayrıca oyun Xbox Series X için özel olarak değiştirildi. Konsollarla birlikte 4K oynayabileceğimiz oyun Smart Delivery teknolojisi ile de desteklenebilecek. Ayrıca oyunun içerisinde Türkçe alt yazı ve seslendirme henüz yok. 

Oyun konsolu olan Xbox Series X üzerinde oynanabilecek oyun bu konsolda en az 30 FPS olarak çalışacak ve oyunun 2020 yılının sonlarına doğru çıkacağı belirtiliyor. 15 adet stüdyonun birleşerek Ubisoft bünyesinde geliştirdiği oyun, serinin en büyük haritasına sahip olabilir. Ayrıca canlı yayında Photoshop ile kapak fotoğrafı yapımını paylaşan Ubisoft oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.

asassins creed valhalla

Oyunun sistem gereksinimleri hakkında henüz fazla bir bilgimiz yok fakat oyunun fragmanlarında ne kadar gerçekçi ve hikayesinin inanılmaz derecede güzel olduğunu anlayabiliyoruz. İzlemeniz için aşağıya bıraktım ben izlerken resmen içine çekti.


Yorum Gönder

0 Yorumlar