Epic Games'in Gizemli Oyunu!

Epic Games Gizemli Oyun

Ücretsiz oyunları ile gündeme gelen Epic Games bu hafta vereceği oyunu henüz oyuncularla paylaşmadı. Oyun hakkında bir şey söylemeyen Epic Games şirketi zamanı geldiğinde bu gizemli oyunun ne olduğunu açıklayacak.

Geçen hafta Steam'de 13 TL olan oyunu ücretsiz yapan Epic Games bu hafta hangi oyunu ücretsiz yapacağını duyurmadı. Normalde bir hafta öncesinden gelecek ücretsiz oyunları duyuran Epic Games oyunculara sürpriz yapmak istiyor. Ayrıca geçen haftanın ücretisz oyunu "Death Coming"idi. Genelde bir haftada iki oyun verilse bile zaman zaman bu sayı tek oyuna düşüyor.

Geri Sayım Başladı!

Belirttiğimiz gibi Epic Games oyunu duyurmak için geri sayımını başlattı. Önümüzdeki hafta için verilecek oyunu çoğu kişi merak ediyor. Ücretsiz yapacağı oyunu önceki hafta duyuran Epic Games bu hafta bir değişikliğe gitti. Oyun hakkında şuanlık sadece 'Gizemli' ibaresi var.

 Bu ibare önümüzdeki hafta için verilecek oyun için beklentiyi yükseltmekte. Konuşulan oyunlar arasında GTA5 var. Gizemli oyunun duyurulması gereken gün 14 Mayıs yani bugün. Death Coming'in ücretsiz 1 haftası dolacak ve gizemli oyun açıklanacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar